Център за развитие на личността АзОн

Психологическо консултиране и психотерапия

Свържете се с нас!

facebook instagram
beige background

Мария Вапцарова

Мария Вапцарова - Психолог и психотерапевт
Мария Вапцарова

Психолог и психотерапевт

Психолог на здравето, консултации за подобряване на здравното поведение и качеството на живот, личностно консултиране, консултации на родители, консултиране на двойки, игрова терапия за деца.

Завършила съм в Софийски университет Св. Климент Охридски „Психология на здравето“. Обучавам се в Българско общество по аналитична психология „Карл Густав Юнг“ за придобиване на квалификация юнгиански ориентиран психотерапевт. Завършила съм обучение по „Игрова терапия за деца“. Съосновател съм и собственик на Център за развитие на личността АзОн – психологическо консултиране и психотерапия.

АзОн

Какво може да Ви предложи психологът на здравето?

Психология на здравето е една от най-новите и динамично развиващи се дялове на психологията. Специалността в България я има от няколко години. Психологът на здравето може да Ви помогне да промените нездравословния си начин на живот чрез превенция на болестите като Ви съдейства да установите „разболяващите“ поведения и начин на мислене в живота Ви и да промените на убежденията и нагласите си, които Ви пречат, да се научите по-добре да управление на стреса в живота и да изградите стратегии за справяне със стреса, да проведе обучения с Вас, да Ви съдейства да повишаване качеството си на живот и чувството за благополучие, да оптимизирате здравната си грижа и да отработвате психологически Ваши психосоматични и други проблеми. Работи се както със здрави хора с цел превенция на болестни състояние, така и с хора със здравословни проблеми и хронични заболявания.

Много обичам сесиите си с Мария Вапцарова и ги чакам с нетърпение всяка седмица! Благодаря Ви Мария за всичко, което правите за мен!

Д. 32 г.

Заведох детето си при Мария Вапцарова и останах очарована от това колко е мила, добра и лъчезарна! Синът ми веднага се отпусна пред нея, въпреки, че много рядко харесва непознати. Уникална жена и много добре успява да намери комуникация с малчуганите.

И. 42 г.

Първоначално се чувствах скептично да посетя психолог, защото се притеснявах да говоря за проблемите си. Но от първото ми посещение при Мария Вапцарова започнах да осъзнавам, че опасенията ми са били напразни. Тя е изключително добър специалист, много внимателна и обръща много внимание на клиентите си.

Н. 35 г.

Прекрачвайки прага на своята несигурност ще се озовеш на уютно място, където грижливо насочван от талантлив млад специалист неусетно ще се потопиш в един чуден свят - своя вътрешен.

Т. 30 г.

Мария Вапцарова много ми помогна да намеря решение на дългогодишните ми проблеми и да погледна ситуациите от друг ъгъл. Изслушваше ме внимателно всеки път и след терапия винаги си тръгвах спокойна и обнадеждена.

К. 19 г.

Посещавам кабинета на г-жа Вапцарова от 7 месеца и съм много доволна от работата с нея. Чувствам се много по-уверена след срещите ни.

В. 25 г.
Контакти

Контакти

Мария Вапцарова - Център за психотерапия и консултиране АзОн

maria@azon.bg

+359 888 356 035

гр. София. кв. Лозенец, ул. ``Неразделни`` 4