Център за развитие на личността АзОн

Психологическо консултиране и психотерапия

Свържете се с нас!

  facebook instagram
  beige background

  Десислава Манева

  Десислава Манева Психолог и психотерапевт
  Десислава Манева

  Психолог и психотерапевт

  Завършила съм образованието си в Софийски университет ``Св. Климент Охридски``, специалност клинична и консултативна психология, с втора специалност по трудова и организационна психология. Участвала съм в проект към НБУ като водещ на група за психологическа подкрепа за хора с зависимости, под супервизията на утвърдени експерти и преподаватели в областта. Имам обучение в курсове по психодрама, разрешаване на конфликти и медиаторство, групи за личен опит и себепознание и др. Придобила съм дългогодишен опит в областта на бизнес комуникацията, продажбени умения, екипна работа, тренинги по невербална комуникация и презентиране, имам опит като модератор в различни групови формати. Съосновател съм на Център за развитие на личността АзОн – психологическо консултиране и психотерапия.

  Можете да се възползвате от следните видове консултации при мен:

  –  при проблеми във взаимоотношенията: родители – деца (тийнейджъри);

  –  при проблеми в партньорски взаимоотношения (съпрузи, партньори)

  –  психологическо кариерно консултиране;

  – затруднения при изпълнение на различни професионални ангажименти и задачи;

  – индивидуално консултиране с цел достигане до личностни постижения и себереализация;

  –  социална тревожност и затруднения при изяви или общуване в публични ситуации;

  – при различни проблеми в бизнес комуникацията, напр. професионално отреагиране в конфликтни ситуации с бизнес клиенти, партньори или колеги;

  – при дискомфортни психологически състояния: депресивни  мисли, самота, тревожност, стрес;

  – при кризисни житейски ситуации и травматични събития – развод, болест,  диагнози, раздяла или загуба на значими хора,  притеснения относно здравословно състояние и др.

  – при нездравословни поведения като: зависимости от храни, напитки, медикаменти, хранителни режими, диети, както и от интернет, компютри, хазарт и др.

  АзОн

  Изключително доволна съм от Десислава Манева. Винаги е отдадена и внимателна към работата си. Умее да предразположи човека срещу нея и едновременно с това да даде подходящи и успокояващи съвети. Страхотен професионалист, който силно препоръчвам

  С.М. 22г.

  Искам да изкажа искрените си благодарности към Д. Манева. Тя спечели доверието ми още при първата ни среща, защото при нея професионалната компетентност е съчетана с огромна доброта и човечност. Тя работи с отдаденост и това неминуемо води до благоприятен изход.

  А. В. 46 г.

  Десислава е чудесен човек, внимателен и състрадателен. Винаги съм усещала, че мога да и́ се доверя. Съветите, които ми е давала, са били много удачни и са ми помагали.

  М. 30 г.
  Контакти

  Контакти

  Десислава Манева - Център за психотерапия и консултиране АзОн

  desislava@azon.bg

  +359 894 392 663

  гр. София. кв. Лозенец, ул. ``Неразделни`` 4