Център за развитие на личността АзОн

Психологическо консултиране и психотерапия

Свържете се с нас!

facebook instagram
beige background
Уъркшоп за двойки – „На среща с теб“ – 18.05.2019 | 10:00
23rd апр.

Уъркшоп за двойки – „На среща с теб“ – 18.05.2019 | 10:00

Уъркшопът е предназначен за двойки от всякакви възрасти и продължителност на връзката, които искат да развиват любовта помежду си.
Целта на уъркшопа е да се изградят нови умения в двойката за по-пълноценно общуване и разбиране. Да се даде възможност за нов поглед към партньора, да се опознаем на по-задълбочено ниво и да събудим и укрепим любовта си. Пътят към опознаване на партьора минава през себепознанието – умението да разпознаваме собствените си чувства и мисли.
Тренингът включва кратко теоретично обучение, предимно практически задачи и индивидуална работа. Ще можете в комфортна и защитена среда да придобиете нови умения как да изграждате любовта си пълноценно и да я равивате за в бъдеще.
Участниците е добре да знаят, че ще има и споделяне между двойките, които ще участват. Но акцентът е в споделянето вътре в самата двойка като партньорите ще бъдат поставяни в различни ситуации, което да ги провокира да изкажат един на друг нови неща за себе си. Всеки може и да определи до колко и какво да сподели в общата група. Споделянето на преживявания и личен опит вътре в групата е ценнен сам по себе си и ще има ползи както за всеки участник, така и за двойката като цяло.
Предлагаме ви да се срещнете с вашата половинка по различен начин, вън от обичайно си ежедневие в комфортна и защитена среда с възможност да получите ценна обратна връзка за вас и вашата двойка.

 

Теми, които ще се разглеждат на тренинга:

  • да погледнем към партньора си с обновен поглед – нов смисъл във взаимоотношенията, интимността и разбирането за другия;
  • осъзнаване на нови неща за нас самите – разпознаване и изказване на истинските си чувства, мисли, желания;
  • изработване на нови комуникативни умения в двойката – изслушване на партньора, зачитане на неговите желания, чувства, мнение.

Къде, кога, с кого?
Групата се формира от 3 до 4 двойки, общо от 6 до 8 човека.
Времетраене: Общо 3 часа
Вариант: събота от 10 до 13 ч.

Цена: 30 лв. /на човек/

Място на срещите: Център за развитие на личността Азон,
кв. Лозенец , ул. „Неразделни“ 4, партер

Обявени дати за записване: 18.05.2019 г.
Желателно е записванията да станат най-късно до: 16.05.2019 г.

Моля, да заявите участие чрез телефоните на центъра или имейл, ние ще Ви потърсим за обратна връзка.

Водещи

Мария Вапцарова

Психолог на здравето

Десислава Манева Психолог и психотерапевт

Десислава Манева

Клиничен психолог